Energiepiramide installeren

Je lichaam is naast een fysiek lichaam ook een energielichaam. In dat complexe geheel van energievelden vindt een continue uitwisseling van energie plaats; met anderen, maar ook met je omgeving. Als jij te veel energie geeft en/of te weinig energie terugkrijgt, is het zaak om af en toe je energiehuishouding weer in balans te brengen. Een energiepiramide helpt je daarbij.

Wat is een energiepiramide?

Een energiepiramide is letterlijk een piramidevorm. Als die op de juiste plek in huis wordt geplaatst – op de Noord-Zuidlijn waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld. Je piramide wordt dan een energiebron waar jij je eindeloos aan kunt laven. Het elektromagnetisch krachtveld van de piramide houdt zichzelf in stand als hij goed is geïnstalleerd.

Biedt een energiepiramide ook voor jou uitkomst?

Voor heel veel mensen biedt een energiepiramide al uitkomst. Voor mensen die veel moe zijn bijvoorbeeld. Leg je hand op de piramide of zet je stoel er even naast en je voelt de energie weer toenemen. Maar ook voor mensen met pijn. Dat kan lichamelijke pijn zijn, zoals reuma of artritis, maar ook geestelijke pijn, zoals een angst of depressie. Contact met je energiepiramide geeft je een impuls aan energie en neemt de verkramping weg die meestal de oorzaak is van jouw pijn.

Stress als gevolg van elektrosmog wordt geneutraliseerd door het positieve krachtveld.
Opgeladen water onder de piramide geeft de hoge trilling af aan de watercellen in je lichaam.
Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Zie ook het revolutionaire werk van Masaru Emoto.
Zaden vertonen een betere kiemkracht als ze de krachten van de piramide opnemen.
Fruit of groente versterken het immuunsysteem na 24 uur onder de piramide te hebben gelegen.
Minerale stenen opladen of mediteren in een harmonieuze omgeving is geen probleem meer.

Zorg wel dat de piramide op de goede plek staat

Jouw piramide wordt pas een functionerende energiepiramide als die is aangesloten op de krachtvelden. Met mijn hoogsensitiviteit sta ik in een rechtstreeks contact met de kosmos. Mijn lichaam werkt als een magneet en maakt voor jou een lichtkanaal waardoor de piramide sneller zijn sterkte heeft opgebouwd en prana of chi kan afgeven.

Wil jij graag een energiepiramide in huis?

Dat kan. Ik kom de piramide met alle plezier bij je plaatsen. Een energiepiramide (messing) van 30 cm hoog kost, inclusief plaatsing en kompas, slechts 195,- euro. Dat is overigens wel exclusief reiskosten. Bestel direct je energiepiramide via het contactformulier of stuur een email naar info@parazorg.nl. Tel. 06-52680016.

ba76bfbe48e5ef6aeb9de12d931ef882

Show Buttons
Hide Buttons