ParaZorg vertegenwoordigt de voorlopers in de opmaak van de nieuwe wereld.

29 juni 2019 by Harma Bakker No Comment

“Het geheim van verandering is om al je energie te richten op het bouwen van het nieuwe
en niet op het bevechten van het oude”
– Socrates –

ParaZorg vertegenwoordigt de voorlopers in de opmaak van de nieuwe wereld.

Ik ben Harma Bakker (1961) en mijn praktijk heet ParaZorg. Deze voorziet in de behoefte om mensen te begeleiden bij transformatieprocessen en kruispunten in hun leven. Zeker nu velen de richting kwijt zijn en geen houvast meer vinden. Ik woon in Oost-Groningen en ben in de natuur opgegroeid. Mijn kinderen gingen naar het antroposofisch onderwijs aan de Vrije School Groningen.

Ik ben transpersoonlijk counselor en healer 
Met mijn achtergrond als docent verpleegkunde heb ik een groot invoelend vermogen en een dijk van ervaring en mensenkennis opgebouwd. Ook door mijn studie voor psychologie en psychosociale hulpverlening aan de Academie Integrale Menswetenschappen (2009) ben ik betrouwbaar en professioneel.
Mijn healingcapaciteiten kwamen als vanzelf naar voren toen ik hulp zocht bij een paranormaal therapeut (1992). Ik ging één jaar naar Het Johan Borgman College om meer zelfvertrouwen op te bouwen in deze natuurlijke aanleg.

Mijn doelgroep
Dit zijn personen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en levenszin. Via bewustwording ontvangt men inzichten die blijvend zijn. Vaak herken je je in de kinderen waardoor pijnpunten in jezelf worden aangeraakt. Rouw, verdriet, angst, woede, relaties, burnout of remmingen kunnen zulke onderwerpen zijn om hulp in te schakelen. Mijn combinatie van counseling, healing en medische kennis zorgt ervoor dat je altijd in rust naar huis gaat en niet meer aangereikt krijgt dan je aankunt. Uiteindelijk geef je zelf richting aan je zelfgenezend vermogen en ben ik de katalysator.

Uniek
Bij mij geen twintig minuten gesprekjes maar rust om aan een probleem te werken in twee en half uur. Dit resulteert in een snelle ontwikkeling en blootlegging van het diepgaande probleem. Ik leer je mediteren en jezelf te helpen want daar gaat het tenslotte om.

Het Aquariustijdperk
Ik zet mij in om mensen ontvankelijk te maken voor het aquariusbeginsel van liefde en wijsheid. Ik ben speciaal naar de aarde gekomen om mensen te helpen die vast blijven zitten en niets begrijpen van alle veranderingen van NU. Ik maak mensen bewuster en wijzer. Ik ondersteun bij het verwerken van negatieve emoties, overtuigingen en remmingen. Het uitgangspunt op microniveau is het individuatieproces waarbij “Zijn wie je bent” de inzet is. Mijn combinatie van medische kennis, coachgenen en energetisch werk zet ik in om bewustzijnverruimend met cliënten te werken.

Het werk als energetisch therapeut
Als heler werk ik met subtiele energie en geef dit door via mijn handen, spraak en ogen. Dit werk is de toekomstige geneeskunde. Door de positieve beïnvloeding van mij worden subtiele energiepaden van het lichaam ingezet als geneeskundige instrumenten. Als wij wezens van energie zijn, dan volgt hieruit dat wij door energie beïnvloed kunnen worden.

Bezield leiderschap
Mijn counseling richt zich op het beter gaan reageren op je gevoel, intuïtie en inspiratie. Uiteindelijk kom je in totale rust wat uitmondt in zelfgenezing. Door authentiek en bezield leiderschap te hanteren blijf je staande in deze snel veranderende maatschappij.

ParaZorg, praktijk voor levenszinadvies en bewustwording in Oost-Groningen. Op mijn website staan bedankbrieven en evaluaties waarbij je een beeld krijgt van mijn werkwijze en resultaten.

http://www.parazorg.nl/bedankbrieven/
www.parazorg.nl | info@parazorg.nl | Tel. 06-52680016.

Heerlijk werk heb ik toch, Harma Bakker

Over de auteur

Harma Bakker
Harma Bakker
  •  

Maak knoppen zichtbaar
Verberg Knoppen