Healing

Je lichaam is een netwerk van complexe energievelden. Als die energievelden uit balans zijn, als er ergens een afwijking of verstoring zit, dan heeft dat impact op het functioneren van je lichaam en van jou als persoon. Stress, pijn, kwalen, vermoeidheid, enz. Ze zijn het gevolg van die disbalans. Positieve zelfwaardering en zelfvertrouwen kunnen letterlijk het immuunsysteem beïnvloeden en laten de samenhang tussen lichaam en geest zien. Bewustzijn zelf is een soort energie die een rol speelt bij het voortdurend scheppen van gezondheid of ziekte. Ook reageren wij op een collectief trillingsveld van angst, machteloosheid of liefde.

Als energetisch werker herstel ik je energievelden

Als heler werk ik met subtiele energie en geef dit door via mijn handen, spraak en ogen. Door de positieve beïnvloeding van mij worden subtiele energiepaden van het lichaam ingezet als geneeskundige instrumenten. Als wij wezens van energie zijn, dan volgt hieruit dat wij door energie beïnvloed kunnen worden.

Tijdens een healing herstel ik als magnetiseur de energiefrequentie van het lichaam door evenwicht te scheppen. We worden een energetische eenheid, die in verbinding komt met onze gidsen. Oude, negatieve pijnen en emoties die naar boven komen, voer ik af. Ik breng orde en rust in dat geheel van energievelden en zorg dat je lichaam weer ‘met een schone lei’ verder kan. Een healing wordt vaak in combinatie met een counselinggesprek gegeven. Je krijgt nooit meer te verwerken dan je aankunt. Ik heb naast mijn psychologiestudie ook de richting voor paranormaal therapeut gevolgd.

Een ervaring van een cliënt:
“Ik ben bij Harma terecht gekomen omdat ik me spiritueel wilde ontwikkelen. Er waren echter angsten bij mij aanwezig die me tegenhielden. Door in gesprek met Harma te gaan en een healing te doen bij haar zijn mijn angsten voor verder ontwikkelen afgenomen en heb ik de oorzaak van mijn angsten kunnen aanpakken. Harma heeft met haar healing het ergste weg gehaald. Als fijne bijkomstigheid heb ik sinds ik bij Harma ben geweest geen nachtmerries meer! Heel fijn.
Harma luistert goed en werkt hard, voorziet je van inzichten waar je mee verder kan! Wat mij betreft een aanrader”.
H. T. te B.

“Ik ken Harma als een hele zorgzame healer die de tijd neemt en rustig met je kijkt naar het probleem waarvoor je gekomen bent. Ze geeft je het gevoel dat hier een oude ziel aan het werk is die zeer goed in staat is om blokkerende energiepatronen te doorgronden en gezamenlijk op te lossen. Mijn bezoek aan haar praktijk heeft mij zeker weer een stapje verder gebracht in het ontrafelen van mijn eigen complexe geschiedenis.”
Marinus Maris, Den Haag.

Healing is heel toegankelijk

Een healing is voor iedereen geschikt die een lichamelijke of geestelijke onbalans ervaart. En wie doet dat niet tegenwoordig? Er zijn drie soorten healingen:

  1. Powerbehandeling
    Een psycholoog houdt het aards. Die hoort je aan, maakt een analyse en stelt een plan van aanpak op. Ik ben ook paranormaal begaafd, werk met gidsen en kom via hen op plekken waar een psycholoog niet bij kan. Ik weet via hen waar ik de antwoorden op jouw pijn, verdriet, ziekte, vermoeidheid, stress, angst, woede, onrust, trauma’s, enz. kan vinden; en daarmee de bron van waaruit herstel mogelijk is.
  2. Preventieve behandeling
    Je lichaam is naast een fysieke entiteit ook een energielichaam. Veel ziektes ontstaan uit ‘verkramping’ in dat netwerk van energievelden. Die verkramping ontstaat op zijn beurt door een tekort aan levensenergie. Een preventieve behandeling is feitelijk een impuls aan energie, gericht op het voorkomen van verkramping en daarmee op het voorkomen van ziektes.
  3. Follow-up behandeling
    Bij een powerbehandeling of preventieve behandeling pakken we de bron van je klachten aan. Een follow-up behandeling is een korte behandeling waarbij je energiehuishouding tegen het licht wordt gehouden en kleine of dreigende afwijkingen worden hersteld.

Een healing van een half uur kost € 30,00.
Wordt vaak in combinatie gevraagd met een transpersoonlijk counseling gesprek van anderhalf uur € 65,00.
Via het contactformulier kun je je hulpvraag versturen of een mail naar [email protected]  Tel. 06-52680016

Show Buttons
Hide Buttons