Over ParaZorg

ParaZorg is de praktijk voor levenszinadvies en bewustwording met counselor Harma Bakker. Midden vijftig. Ik ben leraar, heler en verbinder. Heb een praktijk in Oost-Groningen en Zwolle en heb één missie in mijn leven: jou helpen. Maar laat ik je eerst even vertellen waar ik vandaan kom; wat mijn achtergrond is.

Medische achtergrond en contact met de aarde

Ik ben in de natuur opgegroeid en voel de aarde tot in mijn botten. Het recreatiegebied Westerwolde ken ik op mijn duim en heb vele hutten gebouwd en bloemen geplukt. Hier werden de zaden gelegd voor mijn toekomstig werk. De liefde voor moeder aarde met haar evolutie en groeiprocessen maar ook de liefde voor de mens met zijn groeistuipen.
Ik kom uit de zorg. Was zesentwintig jaar A-verpleegkundige, docent verpleegkunde en verpleegkundige in de wijk. Maar liep steeds vaker tegen de beperkingen van protocollen aan. Ik voelde dat zorg om de ander méér moest zijn dan de zorg die werd geboden. En meer kón zijn ook. De eerste bevestiging kreeg ik toen mijn zoon door de medische zorg niet van zijn eczeem afgeholpen kon worden, waarna een orthomoleculair therapeut in samenwerking met een paranormaal therapeut, wel direct de vinger op de zere plek konden leggen …

Ik wil mensen helpen die vastzitten

Na die ervaring, inmiddels meer dan twintig jaar geleden, ben ik me in de paramedische zorg gaan verdiepen. Al langer had ik het gevoel dat ik me niet begrepen voelde; dat ik niet mezelf kon zijn. Dat werd beaamd door een contact, die me op het hart drukte om mijn mediamieke vermogens niet langer te onderdrukken. Pas toen ben ik gaan ontdekken wie ik was en waarom ik hier was: om mensen te helpen die vastzitten en niets begrijpen van de veranderingen die nu gaande zijn. Bouwen aan een nieuwe samenleving, een plek waar je kunt zijn wie je bent. Je kunt mij alles vertellen en samen komen we er wel uit.

Waar sta ik nu?

Studie en zelfstudie – ik heb onder meer de studie aan de Academie Integrale Menswetenschappen afgerond – hebben mij zelfvertrouwen gegeven, hebben mij doen ontdekken waar mijn kern ligt en hebben mij bovendien geleerd dat ik over een mythisch bewustzijn beschik. Ik kan me tegenwoordig laten leiden door wie ik ben, door mijn hogere zelf, wetende dat ik daarin word bijgestaan door mijn gidsen. Vanuit mijn brugfunctie tussen aarde en kosmos help ik mensen nu om hun eigen pad daarin te gaan en zich te ontwikkelen tot hun eigen ik.

Werkmethoden zijn o.a.

Gesprekstherapie
Filosofische benadering
Paranormaal/ Healing
Dieptepsychologie
Analytische therapie
Kunstzinnige therapie
Wandelcoaching
Energiepiramide installeren
Informatieve functie Omwenteling naar Aquarius

ParaZorg vertegenwoordigt de voorlopers in de opmaak van de nieuwe wereld.

Ik heb mijn trouw beloofd aan het evolutieproces in ons zonnestelsel en ik zet mij in om mensen ontvankelijk te maken voor het aquariusbeginsel van liefde en wijsheid. Ik ben speciaal naar de aarde gekomen om mensen te helpen die vast blijven zitten en niets begrijpen van alle veranderingen.
Ik maak mensen bewuster en wijzer en wordt hier echt voor ingezet tegenwoordig. Ik ondersteun bij het verwerken van negatieve emoties, overtuigingen en remmingen. Het uitgangspunt op microniveau is het individuatieproces waarbij “Zijn wie je bent” de inzet is.
Mijn combinatie van medische kennis, coachgenen en energetisch werk zet ik in om bewustzijnverruimend met cliënten te werken. Als heler werk ik met subtiele energie en geef dit door via mijn handen, spraak en ogen.
Door de positieve beïnvloeding van mij worden subtiele energiepaden van het lichaam ingezet als geneeskundige instrumenten.
Als wij wezens van energie zijn, dan volgt hieruit dat wij door energie beïnvloed kunnen worden.
Mijn counseling richt zich op het beter gaan reageren op je gevoel, intuïtie en inspiratie. Uiteindelijk kom je in totale rust wat uitmondt in zelfgenezing.

Heerlijk werk heb ik toch, Harma Bakker
www.parazorg.nl

Show Buttons
Hide Buttons