Samenwerking

“Voor de ware ontdekkingsreis hoeft men geen nieuwe landschappen te zoeken,
maar moet men nieuwe ogen krijgen”

–  Marcel Proust  –

Ik ben op aarde om mensen te helpen die vastzitten en niets begrijpen van de veranderingen die gaande zijn. Die gebukt gaan onder die veranderingen en die pijn of stress ervaren. Ik wil hen helpen. Ik wil hen inzichten aanreiken. Hen verlossen van allerlei negatieve gedachten en gevoelens. Hen leren zichzelf te zijn en op zichzelf te kunnen vertrouwen.

Over welke veranderingen heb ik het?

We komen uit het Vissentijdperk. Dat tijdperk kenmerkt zich door leiders en volgelingen. Dat tijdperk ligt achter ons. We zijn net begonnen aan het Aquariustijdperk. Dat is het tijdperk waar je volledig jezelf kunt zijn en je eigen weg kunt bewandelen. Dat tijdperk is niet langer gefundeerd op regels en volgzaamheid, maar op liefde, wijsheid en oprechtheid. Ik ben hier om mensen te helpen die overstap naar dat tijdperk te zetten. Om hen bewuster en wijzer te maken. Ben speciaal naar de aarde gekomen om te bouwen aan een nieuwe samenleving.

ParaZorg vertegenwoordigt de voorlopers in de opmaak van de nieuwe wereld.

Ik heb mijn trouw beloofd aan het evolutieproces in ons zonnestelsel. Ik zet mij in om mensen ontvankelijk te maken voor het aquariusbeginsel van liefde en wijsheid. Ik ben speciaal naar de aarde gekomen om mensen te helpen die vast blijven zitten en niets begrijpen van alle veranderingen.

Ik maak mensen bewuster en wijzer en wordt hier echt voor ingezet tegenwoordig. Ik ondersteun bij het verwerken van negatieve emoties, overtuigingen en remmingen. Het uitgangspunt op microniveau is het individuatieproces waarbij “Zijn wie je bent” de inzet is.

Mijn combinatie van medische kennis, coachgenen en energetisch werk zet ik in om bewustzijnverruimend met cliënten te werken.

Als heler werk ik met subtiele energie en geef dit door via mijn handen, spraak en ogen. Door de positieve beïnvloeding van mij worden subtiele energiepaden van het lichaam ingezet als geneeskundige instrumenten. Als wij wezens van energie zijn, dan volgt hieruit dat wij door energie beïnvloed kunnen worden.

Mijn counseling richt zich op het beter gaan reageren op je gevoel, intuïtie en inspiratie. Uiteindelijk kom je in totale rust wat uitmondt in zelfgenezing.

Heerlijk werk heb ik toch.

Wil je samenwerken en de nieuwe akker inzaaien?

Ik weet dat ik niet de enige ben die met deze missie naar hier is gekomen. Heb jij dezelfde missie? Dan wil ik graag met je samenwerken. Niet vanuit protocollen (daarom ben ik geen lid van een beroepsvereniging), maar vanuit onze authenticiteit als leraar, heler en verbinder.

Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar [email protected]  Tel. 06-52680016

Harma Bakker,
ParaZorg, Praktijk voor levenszinadvies en bewustwording.

http://www.parazorg.nl

http://bewustassen.net/aanbieders/659/bewustzijnsontwikkeling/504/parazorg 
 

samenwerken

Show Buttons
Hide Buttons