Transpersoonlijke Coaching

Veel mensen zitten vast. Steeds meer mensen. Ze voelen angst. Hebben kwalen. Hun sturing en houvast is weg. Ze hebben het gevoel dat ze op een eiland leven. Dat niemand hen begrijpt en dat ze zich als gevolg daarvan ‘gemakshalve’ veel meer laten leiden door anderen, door regels en verwachtingen, dan door hun eigen ik. Op de werkvloer je staande houden in je Zijn en je Liefde sneeuwt vaak onder. Hoe blijf je gegrond als je hoogsensitief bent?

Driekwart van het aantal hulpvragende mensen in de gezondheidszorg heeft te kampen met psychosociale problemen. Een gezond lichaam en een goed functionerende geest zijn essentieel voor de productiviteit op de arbeidsmarkt en voor een evenwichtig leven. Ik ben opgeleid voor het dieptepsychologisch werkveld waarbij ik jou help zicht te krijgen op het waarom van jouw ziekzijn. Ik ben hier speciaal voor naar de aarde gekomen.

Ik ben een lichtdrager en geef lichtkracht door van de kosmos naar de aarde. Ik help mee de overgang van het Vissen- naar Watermantijdperk mogelijk te maken. Speciaal voor mensen die niets begrijpen van alle veranderingen die Nu gaande zijn en daardoor in verwarring raken. Als ex-A-verpleegkundige en docent verpleegkunde ben ik bedreven in het overbrengen van moeilijke stof in eenvoudige bewoordingen. Door mijn diepe gevoelswaarnemingen kan ik meevoelen in het zielsproces van jou en sluit ik hier bij aan.

Er is een verklaring voor alle stress

De wereld is in transitie. We komen uit het Vissentijdperk, waar we een paar leiders hadden en veel volgelingen en beginnen net aan het Aquariustijdperk. In dit nieuwe tijdperk hoef je je je niet meer te laten leiden door wat anderen je voorschrijven, maar kun je functioneren vanuit liefde, vrijheid en oprechtheid. Vanuit jezelf. Maar … daarvoor moet je wel eerst weten wie je bent. Welke keuze’s maak ik en met welke intentie.

Ik help je om bewust te worden van jezelf

Als counselor creëer ik rust en orde in je hoofd. Vanuit rust wordt het zelfgenezend vermogen in werking gezet door jezelf. Hier kun je op vertrouwen. Door de combinatie van Liefde en Wijsheid breng ik kennis en inzicht die niet kil is.

Jouw bewustwordingsproces leggen we samen af, tijdens enkele sessies in mijn praktijk in Oost-Groningen of Zwolle. Tijdens zo’n sessie ‘tune’ ik samen met jou in op een hoger veld. Ik laat me leiden door alles wat er wordt aangereikt via jou. Geef me over aan het ‘nu’. Ik laat je oefeningen doen, die je tot verrassende inzichten doen komen en die jou je eigen persoonlijkheid doen ontdekken én, minstens zo belangrijk, die talenten ook doen erkennen. Als ook jij je hier aan overgeeft, zal er snel geen ruimte meer zijn voor negativiteit. Jouw aura gaat weer stralen of … gaat eindelijk weer eens stralen.

Durf jij te zijn wie je bent?

Wil jij niet langer meer een speelbal zijn van de maatschappij? Niet alleen meer datgene doen wat anderen van je verwachten? Wil je nu eindelijk wel eens terug naar je eigen kracht en authenticiteit? Doen! Dat gaat je lukken. Maar niet met ‘rede’ alleen. Dit proces gaat voorbij je eigen ego. Het gaat dieper. Op die pelgrimstocht heb je een transpersoonlijke coach nodig; iemand die het ongeziene gebied erbij betrekt … Ik wil graag die coach voor je zijn. Je hoeft het niet alleen te doen.

Voor psychologische en/of spirituele problemen zoals:
Kruispunten in je leven
Een anker nodig hebben
Zingeving, crisis, transformatie
Vermoeidheid, burn-out, stress
Remmingen, weerstand bij veranderingen
Onzekerheden, negatief zelfbeeld
Rouwverwerking, verlies van identiteit
Paranormale begeleiding of inzicht
Angsten, piekeren, onrust in het hoofd
Het Nieuwe Werken
Zijn wie ik ben in alle vrijheid

Doelgroep
Mensen die willen werken aan hun persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling.
Ouders rond de 35 jaar die zichzelf tegenkomen in de kinderen.
Ouderen die een bepaalde leeftijdsperiode niet goed zijn doorgekomen.
Leidinggevenden die zelfsturing willen introduceren en begeleiden.
Gecrashte therapeuten en hulpverleners die professionele ondersteuning zoeken.
Zit je muurvast?
Heb je een luisterend oor nodig?

ParaZorg, “Gaan waar geen weg meer is”

Een transpersoonlijk counselinggesprek van anderhalf uur kost € 65,00.
Mijn voorstel is deze te combineren met een healing van een half uur € 30,00.
Via het contactformulier kun je je hulpvraag versturen of via [email protected]  Tel. 06-52680016

Show Buttons
Hide Buttons